Presentació del llibre: Re-discovering Age(ing): Narratives of Mentorship en homenatge als professors Maria Vidal i Brian Worsfold

Edició a càrrec de Núria Casado-Gual,Emma Domínguez-Rué i Maricel Oró-Piqueras

Descarregar Pdf

Sobre Dedal-Lit.

El 4 de juliol a les 19 h a la Sala de Juntes de la segona planta de l'Edifici del Rectorat es va presentar el llibre: Re-discovering Age(ing): Narratives of Mentorship, en homenatge als professors Maria Vidal i Brian Worsfold, membres fundadors del Grup Dedal-Lit i co-fundadors d'ENAS.

L'acte va combinar intervencions acadèmiques per part del Director de l'INDEST el Dr. Fidel Molina-Luque i de la Professora del Departament d'Anglès de la UB i actualment, Directora del Centre d'Estudis Australians de la mateixa Universitat la Dra. Susan Ballyn; a més a més dels homenatges personals de les editores, així com d'altres acadèmics del camp dels estudis d'envelliment. En acabar, la presentació va comptar amb la participació "sorpresa" de la coral UniCorn de la UdL, dirigida per Robert Faltus. 

El llibre ha estat editat per la Dra. Núria Casado-Gual, la Dra. Emma Domínguez-Rué i la Dra. Maricel Oró-Piqueras, amb capítols d'alguns membres del grup de recerca Dedal-Lit i altres investigadors de l'àrea de literatura en anglès i de l'àmbit d'estudis d'envelliment.