La 5a edició de La Nit Europea de la Recerca de la UdL a Lleida serà virtual

El divendres, 27 de novembre de 2020 és el dia assenyalat de l'esdeveniment amb activitats virtuals

Descarregar Pdf

Per a més informació sobre l'edició 2020 de La Nit Europea de la Recerca a Catalunya:

El web que aglutina totes les propostes de la Nit de la Recerca a Catalunya (Edició 2020) és aquest: https://lanitdelarecerca.cat/ i la etiqueta (hashtag) a xarxes socials és aquesta: #NitRecerCat

La 5a edició de la  Nit Europea de la Recerca a Lleida està organitzada, una vegada més, per la Universitat de Lleida el dia 27 de novembre a la tarda. La organització de les activitats que concerneixen la Universitat de Lleida i els seus centres de recerca recau sobre l'Institut INSPIRES i en concret, sobre el GREiA Research Group, grup de recerca UdL que treballa en els camps d'emmagatzematge d'energia tèrmina, eficiència energètica dels edificis, intel·ligència artificial (IA) i optimització del consum d'energia.

El lema principal d'aquesta edició és: "Recerca pel canvi", amb l'objectiu de mostrar com és d'important la recerca de les institucions catalanes per millorar el nostre dia a dia.

Els actes programats arreu del territori català tenen el suport i reconeixement de la Comissió Europea com a part de les Accions Marie Curie, un programa per potenciar carreres del personal investigador europeu.

Aquest any compta amb la particularitat que el consorci català format per la Universitat de Girona (UdG), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat de Vic (UVic), la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat Rovira i Virgili (URV), l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) i l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) ha aconseguit finançament per projecte European Researchers' Night dins el programa H2020, pel projecte anomenat EuNightCat20 (GA954506) per organitzar la Nit Europea de la Recerca a Catalunya.

Com es fa edició rere edició de l'esdeveniment divulgatiu de la Nit Europea de la Recerca a Lleida, recordem que les activitats que organitza la Universitat de Lleida són de franc. En algunes de les activitats com ara en alguns dels tallers caldrà inscriure's prèviament.

 

https://researchersnight.udl.cat/

 

 

La Nit Europea de la Recerca a Catalunya (5a Edició, novembre 2020)

https://lanitdelarecerca.cat/

#NitRecerCat